Βάζουμε τον δικό μας σπόρο!
H P&G και τα καινοτόμα brands της υποστηρίζουν τον Παραολυμπιονίκη Νίκο Παπαγγελή και την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.

Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 πλησιάζει και όλα τα βλέμματα σε λίγο καιρό θα είναι στραμμένα στο Παρίσι που τους φιλοξενεί!

H P&G και τα καινοτόμα brands της υποστηρίζουν τον Παραολυμπιονίκη Νίκο Παπαγγελή και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και Παραολυμπιακή Ομάδα, ενώ παράλληλα δεσμεύονται να ενισχύουν το αθλητικό πνεύμα και να δημιουργούν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Ο Παραολυμπιονίκης ποδηλάτης, Νίκος Παπαγγελής, είναι ο πρεσβευτής της καμπάνιας της P&G στην Ελλάδα, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024. Πρόκειται για έναν πρωταθλητή εντός και εκτός στίβου, που έχει αποδείξει ότι δίνει τον καλύτερό του εαυτό κάθε μέρα, έχοντας θριαμβεύσει σε σημαντικές προσωπικές προκλήσεις και έχοντας βιώσει επιτυχίες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ως επίσημος υποστηρικτής της ελληνικής αποστολής για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024, δεσμευόμαστε να ενισχύουμε το αθλητικό πνεύμα και να δημιουργούμε θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Η καθημερινή επιμονή και αφοσίωση, η προσπάθεια να ξεπερνάς τον εαυτό σου και να πετυχαίνεις όλο και καλύτερα αποτελέσματα σε ό,τι έχει αξία για εσένα, σε κάνουν κάθε μέρα πρωταθλητή. Εμείς στην P&G με τα καινοτόμα προϊόντα μας, στηρίζουμε τους καταναλωτές να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες τόσο του σπιτιού όσο και της προσωπικής τους φροντίδας με άριστη απόδοση, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στο να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στις καθημερινές στιγμές που έχουν αξία για τον καθένα.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤEΣ